Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Civiclub: foment de les accions positives de la ciutadania

L'Ajuntament de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració amb el Civiclub, una iniciativa que vol fomentar les accions positives de la ciutadania en àmbits diversos com la solidaritat, la sostenibilitat i els hàbits saludables. Els ciutadans i ciutadanes que es registrin gratuïtament a CiviClub podran obtenir cupons civis que posteriorment podran bescanviar per descomptes i promocions en tota mena de serveis i activitats d'oci i cultura.

Es poden obtenir civis en els Punts Verds de la ciutat, en abonar-se al Bicing, en les altes del Zooclub, el Parc d'Atraccions del Tibidabo, el Teatre Lliure, la Creu Roja i Banc de Sang i Teixits entre d'altres.

Així, cada cop que es realitza alguna acció en un d'aquests serveis col·laboradors, l'usuari pot sol·licitar un cupó amb civis que dóna accés a un catàleg d'ofertes i promocions en serveis i activitats d'oci i cultura.

Com tramitar

Presencialment
Què podeu fer?

Podeu registrar-vos al web del CiviClub per posteriorment adreçar-vos a les entitats col·laboradores i demanar els civis que us corresponguin per poder bescanviar-los per regals.

Què necessiteu saber?
Com es fa el tràmit?

Accediu al web del Civiclub www.civiclub.org i registreu-vos.

Cada vegada que realitzeu alguna acció en un servei col·laborador podreu demanar els civis que us corresponguin.

Els Civis donen accés a un catàleg ple d'ofertes i promocions d'oci, cultura i consum, que es pot consultar en el web del Civiclub.

Els Civis que rebeu es podran lliurar a qualsevol de les entitats socials col·laboradores per poder aconseguir productes i serveis exclusius (regals solidaris).

Qui ho pot demanar?

Persones més grans de 16 anys

Preu

    Gratuït

Organisme responsable
Darrera actualització  14 / 11 / 2018