Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Registre Gaudir MÚs

Gaudir Més és un registre cultural i gratuït adreçat a les persones enamorades de Barcelona que volen gaudir més a fons de la ciutat.

Aquest registre permet:

 • Rebre periòdicament un butlletí electrònic amb propostes culturals diverses.
 • Obtenir una entrada diària per visitar sense cost la zona monumental del Park Güell. Aquesta entrada incorpora l'accés al Bus Güell.
 • Obtenir una entrada diària per accedir sense cost al Castell de Montjuïc.
 • Obtenir descomptes d'entre un 10% i un 100% a diversos museus i equipaments de la ciutat com ara: El Born Centre Cultural, MUHBA, Museu de Ciències Naturals (Museu Blau i Jardí Botànic), Museu de Cultures del Món, Museu del Disseny, Museu Etnològic, Museu Frederic Marès, Museu de la Música, Reial Monestir de Sta. M. de Pedralbes, la torre de Collserola, el telefèric de Montjuïc, tiquet del Tibidabo, tiquet del Zoo i altes al Zooclub.

Per obtenir més informació sobre els avantatges de Gaudir Més podeu  consultar el web barcelona.cat/gaudirmes

Com tramitar

Presencialment
QuŔ podeu fer?

Podeu adreçar-vos a qualsevol oficina d'atenció ciutadana, amb cita prèvia, per registrar-vos.

QuŔ necessiteu saber?
Com es fa el trÓmit?
 • Adreceu-vos a qualsevol de les oficines d'atenció ciutadana amb cita prèvia. Podeu sol·licitar la cita trucant al 010, Telèfon d'Informació i Tràmits o bé fer-ho de manera telemàtica accedint al tràmit Cita amb l'Ajuntament de Barcelona.

  El dia de la cita haureu de facilitar nom, cognoms, DNI, NIE o passaport, l'empremta dactilar, un telèfon de contacte, correu electrònic, població de residència i país d'origen.

  Un cop finalitzada l'alta, us lliuraran un document imprès amb totes les dades facilitades de vostre registre.

I desprÚs...

 • Passats uns set dies rebreu un correu de benvinguda a l'adreça de correu electrònic facilitada. En aquest correu tindreu el nom d'usuari i la contrasenya per accedir a la vostra zona d'usuari del web.
 • A partir d'aquest moment, podrà retirar una entrada gratuïta diària en les taquilles del Castell de Montjuïc. Per accedir al Park Güell, trobarà en tots els accessos al recinte regulat un punt d'entrada exclusiva amb un sistema de lectura d'empremta digital que li facilitarà l'accés sense necessitat de passar per taquilles per obtenir l'entrada. També obtindrà descomptes en altres museus i equipaments de la ciutat.
Qui ho pot demanar?

Tothom que hi estigui interessat i sigui major de 14 anys.

Pares, mares o tutors legals per a menors de 14 anys.

Documentaciˇ

Document d'identitat (un d'aquests documents):

 • NIF
 • Targeta del NIE amb foto
 • Passaport
 • Carnet de conduir
 • Document d'identitat del país d'origen, en cas de ciutadans de la Unió Europea, de l'espai econòmic europeu (Islàndia, Liechtenstein i Noruega) o Suïssa.

Llibre de família per acreditar la filiació en cas de menors de 14 anys o certificat de naixement.

Els documents s'accepten en els idiomes oficials: català i castellà. En cas contrari s'haurà d'aportar l'original i la traducció feta pel consolat o per un traductor jurat

En el cas de les persones que vulguin inscriure a un menor de 14 anys en el seu registre, també caldrà aportar l'autorització signada del pare/mare o tutor legal, a més del llibre de família on consta inscrit el menor i fotocòpia del DNI de la persona que autoritza.

On es pot fer?
Dates

La inscripció al registre no caduca.

Preu

  Gratuït.

Organisme responsable
TrÓmits relacionats
Darrera actualitzaciˇ  08 / 04 / 2019