Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Targeta per al ve´ns i ve´nes dels barris adjacents al Park GŘell

El Park Güell és un espai emblemàtic de la ciutat de Barcelona, declarat Patrimoni Mundial de la Unesco, que rep diàriament una gran afluència de visitants.

Per evitar que la massificació turística degradi aquest patrimoni arquitectònic, el 25 d'octubre de 2013 va entrar en vigor la nova normativa que regula l'accés al parc dels visitants. Aquesta normativa garanteix el lliure accés al parc dels veïns i veïnes dels barris del Coll, Vallcarca-Penitents, La Salut, El Carmel i Can Baró, mitjançant una targeta d'accés.

El tràmit permet sol·licitar la targeta als residents dels barris adjacents al Park Güell, o un duplicat de la mateixa, en cas de pèrdua, deteriorament o robatori.

Cal tenir en compte que s'emetrà una targeta per cada membre de la unitat familiar empadronat en el domicili que ho sol·liciti.

Com tramitar

QuŔ podeu fer?

Podeu sol·licitar la targeta que us permetrà el lliure accés a la zona monumental del Park Güell. En la mateixa sol·licitud podeu demanar la targeta en nom dels membres de tota la unitat familiar. En el cas de pares que desitgin sol·licitar la targeta per a menors no residents a la zona, caldrà tenir en compte que hauran de fer el tràmit, necessàriament, de manera presencial.

Podeu demanar o un duplicat de la targeta en el cas de pèrdua o robatori. El duplicat només es pot demanar per a un mateix o per a un menor de la mateixa unitat de convivència.

En el cas de demanar un duplicat de la targeta per deteriorament caldrà tenir en compte que hauran de fer el tràmit, necessàriament, de manera presencial per poder lliurar la targeta deteriorada.

En el cas de demanar un duplicat de la targeta per modificació de dades personals consulteu els canals presencial o telefònic d'aquest mateix tràmit.

QuŔ necessiteu saber?
Com es fa el trÓmit?
 1. Seleccioneu una opció:

  • Sol·licitud de la targeta
  • Duplicat de la targeta
 2. Empleneu el formulari i confirmeu-ne les dades

I desprÚs...

 • Si tot és correcte, en un termini de 12 dies laborables, l'Ajuntament us lliurarà la targeta o targetes al domicili d'empadronament, per correu postal.
Qui ho pot demanar?
 • Els ve´ns i ve´nes majors d'edat dels barris d'El Coll, Vallcarca - Penitents, La Salut, El Carmel i Can Barˇ, en nom seu i de totes les persones que viuen al domicili.
 • Els menors d'edat s'han de donar d'alta amb els pares.

Documentaciˇ

Per demanar la targeta o duplicats de la mateixa:

 • No és necessari aportar documentació.
Dates

La targeta no caduca.

Preu

  Gratuïta.

Organisme responsable
Darrera actualitzaciˇ  30 / 11 / 2018