Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Servei Banc dels Aliments

La Fundació Banc dels Aliments distribueix aliments a entitats socials que a la vegada els fan arribar a persones i/o col·lectius en situació de pobresa i/o exclusió social, en col·laboració amb els centres de serveis socials municipals.

La Fundació Banc d'Aliments i l'Ajuntament de Barcelona tenen signat un conveni de col·laboració per la coordinació i millora de la distribució d'aliments i l'aprofitament d'excedents alimentaris a nivell de territori.

Com tramitar

Presencialment
Com es fa el tràmit?

Aquest recurs el pot prescriure, si ho considera adient, el/la professional de referència del centre de serveis socials que atén a la persona o família usuària que ho pugui necessitar, sempre en funció del pla de treball que s'estableixi.

Els centres de serveis socials no atenen sol·licituds directes d'aquest recurs, si no que en fan ús en funció de les necessitats de les famílies ateses des d'aquest centres.

Qui ho pot demanar?

El servei s'adreça a persones vulnerables, prioritàriament famílies amb infants i adolescents, gent gran i persones sense sostre o en situació d'exclusió severa. Es un recurs que permet complementar les economies familiars, però que no cobreix la totalitat de les seves necessitats d'alimentació.

Documentació

La documentació que li demani el/la professional de referència.

Preu

    Gratuït.

Organisme responsable
Darrera actualització  22 / 10 / 2018