Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Servei Banc dels Aliments

La Fundació Banc dels Aliments distribueix aliments a entitats socials que a la vegada els fan arribar a persones i/o col·lectius en situació de pobresa i/o exclusió social, en col·laboració amb els centres de serveis socials municipals.

La Fundació Banc d'Aliments i l'Ajuntament de Barcelona tenen signat un conveni de col·laboració per la coordinació i millora de la distribució d'aliments i l'aprofitament d'excedents alimentaris a nivell de territori.

Com tramitar

Presencialment
Com es fa el trÓmit?

Aquest recurs el pot prescriure, si ho considera adient, el/la professional de referŔncia del centre de serveis socials que atÚn a la persona o famÝlia usuÓria que ho pugui necessitar, sempre en funciˇ del pla de treball que s'estableixi.

Els centres de serveis socials no atenen solĚlicituds directes d'aquest recurs, si no que en fan ˙s en funciˇ de les necessitats de les famÝlies ateses des d'aquest centres.

Qui ho pot demanar?

El servei s'adreša a persones vulnerables, prioritÓriament famÝlies amb infants i adolescents, gent gran i persones sense sostre o en situaciˇ d'exclusiˇ severa. Es un recurs que permet complementar les economies familiars, per˛ que no cobreix la totalitat de les seves necessitats d'alimentaciˇ.

Documentaciˇ

La documentaciˇ que li demani el/la professional de referŔncia.

Preu

    Gratuït.

Organisme responsable