Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Premi Mercats de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona, mitjançant l'Institut Municipal de Mercats, convoca aquest premi que vol distingir les iniciatives, contribucions, establiments comercials i activitats de les associacions de venedors dels mercats que hagin tingut incidència en la millora del sector.

El premi consta d'una única modalitat que pot ser:

Premi a la millor iniciativa individual d'un establiment d'un mercat municipal de la ciutat: reconeixement a la singularitat de determinats establiments comercials de la xarxa de mercats municipals de la ciutat, que representin una imatge distintiva per la seva decoració, oferta de productes antiguitat, elements d'innovació, per la qualitat del servei al consumidor o pel seu valor afegit en l'acte de venda.

Premi a la millor iniciativa col·lectiva per a la dinamització d'un mercat municipal de la ciutat de Barcelona. reconeixement de les iniciatives impulsades per les associacions de venedors dels mercats que representin una aportació significativa i avantguardista a la dinamització comercial d'un mercat, la posada en marxa o consolidació d'un servei, d'un subsector concret o del conjunt del mercat.

Les bases es poden consultar al web de Mercats.

Com tramitar

Presencialment
Què podeu fer?

Podeu adrecar-vos a l'Institut de Mercats de Barcelona per presentar la sol·licitud, juntament amb la documentació.

Què necessiteu saber?
Com es fa el tràmit?

Les candidatures s'han de presentar a l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, juntament amb la documentació necessària

Qui ho pot demanar?

Poden optar al premi totes les iniciatives, contribucions o actuacions fetes en establiments comercials dutes a terme o bé per titulars de parades en qualsevol dels mercats municipals de Barcelona, o bé per qualsevol de les associacions de venedors de qualsevol mercat municipal de Barcelona, legalment constituïda.

Documentació
  • Full d'inscripció,que es pot aconseguir a través del web de l'Ajuntament  de Barcelona www.bcn.cat/mercats  
  • Memòria explicativa de la iniciativa, l'establiment o la trajectòria professional. 
On es pot fer?
Dates

Fins el 15 de setembre de 2017

Preu

    El premi consistirà en el lliurament d'un guardó commemoratiu.

Organisme responsable
Darrera actualització  22 / 11 / 2018