Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Revocaciˇ de la representaciˇ d'un client a favor d'un professional

El tràmit permet deixar sense efecte la representació dels tràmits i/o permisos que s'han atorgat a un professional de la gestió.

La revocació pot efectuar-se per a la totalitat dels tràmits i permisos o bé per a una part d'ells.

Com tramitar

Amb certificat digital
Sense certificat digital
QuŔ podeu fer?

Podeu emplenar el formulari i imprimir el document resultant, per finalitzar el tràmit per correu postal o bé de manera presencial.

QuŔ necessiteu saber?
Com es fa el trÓmit?
 1. Empleneu el formulari amb les vostres dades, les dades del professional a qui desitgeu revocar la representació i detalleu la selecció dels tràmits o l'accés a dades pels quals voleu anul·lar els permisos prèviament concedits. 

  Confirmeu les dades.

 2. Imprimiu el justificant de revocació resultant del tràmit realitzat i lliureu-lo, preferentment per correu postal, al l'Institut Municipal d'Hisenda.

  Si ho preferiu, podeu presentar el justificant de manera presencial, en les dependències de l'Institut Municipal d'Hisenda.

  La revocació no tindrà efectes fins que l'Institut Municipal d'Hisenda rebi el justificant de revocació del tràmit realitzat.

I desprÚs...

 • Un cop rebut el justificant corresponent, l'Institut Municipal d'Hisenda processarÓ la vostra solĚlicitud de revocaciˇ i deixarÓ sense efecte la representaciˇ del professional.
Tingueu a mÓ
 • Dades del professional a qui es vol revocar el permÝs
 • Nom, cognoms i document d'identificaciˇ (DNI, NIF, passaport...).

Qui ho pot demanar?

Persones físiques i jurídiques que desitgin deixar sense efecte la representació d'alguns o de la totalitat dels tràmits i/o dels permisos que han atorgat a un professional de la gestió.

Documentaciˇ

No és necessari aportar documentació addicional.

Dates

En qualsevol moment es pot demanar la revocaciˇ de la representaciˇ.

Preu

  Tràmit gratuït.

Organisme responsable
TrÓmits relacionats
Darrera actualitzaciˇ  18 / 01 / 2019