Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Pagament de tributs municipals, preus públics i multes amb targeta bancària o amb càrrec al compte bancari

El tràmit permet pagar els tributs, preus públics i multes municipals amb targeta bancària o amb càrrec a un compte corrent o llibreta.

Podeu fer ús d'aquest servei tant si el tribut, preu públic o multa està dins el termini voluntari de pagament com si aquest ja ha finalitzat, sempre que disposeu d'un document de pagament vigent.

Si no disposeu d'aquest document podreu obtenir-lo mitjançant els tràmits: Còpia del document per fer el pagament de tributs i preus públics municipals, Còpia del document per fer el pagament de multes imposades per l'Ajuntament de Barcelona o Duplicat de la carta de pagament d'un permís d'obres.

Atenció

A causa d'una incidència tècnica el pagament pel Quiosc de Tràmits i Serveis no està disponible. Lamentem els inconvenients que aquest fet els hagi pogut causar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No s'accepten targetes de compra.

No s'accepta la targeta de crèdit o dèbit Union Pay.

El pagament dels rebuts de les taxes de mercats únicament es podrà fer trucant al Telèfon 010.

Aquest tràmit no permet el pagament de multes i avisos escrits o impresos en document de color groc.

Veure com és el tràmit.

Com tramitar

Què podeu fer?

Podeu realitzar el pagament de tributs municipals, preus públics i multes d'import inferior als 3.000 euros. En el cas d'imports superiors haureu de fer el tràmit a través d'internet o en la forma que s'indiqui al document de pagament.

Què necessiteu saber?
Com es fa el tràmit?
 • Truqueu al 010, Telèfon d'Informació i Tràmits per efectuar el pagament. Tingueu a mà la documentació necessària per localitzar el càrrec i un número de targeta bancària.

 • L'operador del servei telefònic us demanarà les dades identificatives de la notificació, necessàries per al pagament del rebut.

   

   

I després...

 • El pagament queda actualitzat, en el moment, a les bases de dades de l'Ajuntament.
 • En un termini màxim de 7 dies, l'Ajuntament farà arribar per correu postal al titular del rebut, el justificant del pagament efectuat.

 

Qui ho pot demanar?
 • Qualsevol persona.
Documentació
 • El document del tribut, preu públic o la multa que voleu pagar.
 • El número d'una targeta bancària o del compte bancari.
On es pot fer?
Dates
 • En qualsevol moment, dins del termini de pagament del tribut o multa (tant en període voluntari com en període executiu).
 • El darrer dia per efectuar el pagament per internet no es garanteix la disponibilitat d'aquest sistema després de les 13 hores.
Preu
  • L'import que indiqui la notificació que es vulgui pagar.
Organisme responsable
Tràmits relacionats
Darrera actualització  15 / 11 / 2018