Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

C˛pia del document per fer el pagament de tributs i preus p˙blics municipals

El tràmit permet obtenir una còpia del document necessari per poder pagar un tribut o un preu públic municipal, ja sigui dins del període voluntari de pagament o en l'executiu.

Pel que fa a la plusvàlua (Impost sobre l'increment de valor de terrenys de naturalesa urbana), es podrà obtenir una còpia del document en període voluntari només si prèviament l'Ajuntament li ha fet arribat la liquidació corresponent. En cas contrari haurà de fer una autoliquidació de l'impost de plusvàlua.

Atenciˇ

Recordeu que si sou un professional de la gestió adherit al conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, podreu realitzar íntegrament aquest tràmit per internet, si el realitzeu a través de la Carpeta del Professional i demaneu la representació del vostre client.

Com tramitar

Com es fa el trÓmit?
  • Entreu a l'app Mobile ID, accediu a Serveis, opció Impost de vehicles.

    Introduïu la matrícula del vehicle i premeu el botó Continuar.

I desprÚs...

  • Si opta per pagar en el mateix moment, mitjançant el telèfon mòbil, podrà guardar el comprovant corresponent al pagament efectuat (arxiu en format PDF).
  • En cas contrari, haureu de guardar el document generat (arxiu en format PDF) i, posteriorment, fer el pagament en una entitat bancària o mitjançant qualsevol dels altres canals disponibles.
Tingueu a mÓ
  • MatrÝcula del vehicle
Qui ho pot demanar?

Persones físiques titulars del rebut que disposin de qualsevol nivell de la Identitat Digital Mòbil de l'Ajuntament de Barcelona (Mobile ID).

Documentaciˇ

No cal aportar documentació.

Dates

Per saber quin és el període voluntari de pagament pot consultar les dates de pagament de tributs i preus públics de cada any al Calendari del Contribuent.

Preu

    Tràmit gratuït.

Organisme responsable
TrÓmits relacionats
Darrera actualitzaciˇ  27 / 03 / 2019