Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Servei de transport adaptat de la Creu Roja per anar al col·legi electoral el dia de les eleccions

Sol·licitud del servei de transport adaptat de Creu Roja, adreçat a persones amb importants problemes de mobilitat, que tinguin el col·legi electoral lluny del seu domicili i vulguin anar a votar el dia de les eleccions.

És un servei adreçat únicament porta a porta de carrer, és a dir, des de la porta del carrer del domicili a la porta del carrer del col·legi electoral.

Aquest no és un servei d'ambulàncies, per tant no s'atendran les sol·licituds de persones amb greus problemes de salut o de persones amb dificultat d'accés al seu domicili. En aquests casos cal adreçar-se al metge de capçalera per demanar un transport d'ambulància secundari.

Per facilitar l'accés al màxim nombre d'electors, es prioritzaran les sol·licituds en virtut de la ruta, proximitat i grups.

Com tramitar

Tramitació
Com es fa el tràmit?

Per demanar aquest servei es pot sol·licitar al telèfon 93 300 65 65 dins el termini establert (no es podran atendre les demandes rebudes fora d'aquest termini).

I després...

  • El servei serà confirmat al sol·licitant, per telèfon, abans del dia 24 de juny de 2016.
Qui ho pot demanar?

Persones amb importants problemes de mobilitat i que tenen el seu col·legi electoral lluny del seu domicili. També ho poden demanar residències i clíniques.

Documentació

No cal aportar documentació.

On es pot fer?
Dates

Eleccions a les Corts Generals del 26 de juny de 2016

  • La sol·licitud cal fer-la abans de les 12 hores del dia 17 de juny de 2016.
Preu

    Gratuït.

Organisme responsable