Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Vacances en família en albergs de la Xarxa d'Albergs de la Generalitat

Estades en albergs de la Xarxa nacional d'albergs de la Generalitat de Catalunya, en períodes de vacances de Semana Santa, estiu, Nadal i alguns ponts i caps de setmana adreçades a totes aquelles famílies residents a Catalunya amb fills i filles fins els 17 anys d'edat inclosos en el moment de gaudir de l'estada.

Com tramitar

Tramitació
Com es fa el tràmit?

Cal fer una preinscripció per internet al web de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de la Generalitat o al web del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat.

En fer la preinscripció, la persona responsable obtindrà un nom d'usuari i una paraula clau que li donarà la possibilitat de consultar, modificar o anul·lar les seves dades en la preinscripció.

Un cop emplenades totes les dades i escollits els torns  es generarà un número de sorteig per participar en el sorteig que es farà entre totes les sol·licituds, per tal d'adjudicar els diferents torns.

El resultat del sorteig es podrà consultar a la web de Xanascat:  www.xanascat.cat/vacancesenfamilia

Qui ho pot demanar?

Famílies residents a Catalunya amb fills i filles fins els 17 anys d'edat inclosos en el moment de gaudir de l'estada.

On es pot fer?
Dates

Per l'any 2017 estan previstes dues convocatòries, la primera és per a optar als torns corresponents als mesos des del març fins a l'agost de 2017. La segona convocatòria és per a optar als torns corresponents als mesos de setembre de 2017 fins al febrer de 2018.

Primera convocatòria:

 • Preinscripció: del 16 de gener (a partir de les 12 hores) al 6 de febrer de 2017 (fins a les 12 hores).
 • Sorteig: 8 de febrer de 2017.
 • Publicació del sorteig: 10 de febrer de 2017 (a partir de les 12.00 h).

Assignació de places amb adjudicació directa:a partir del 13  de febrer a les 12:00 hores, totes les famílies que hagin obtingut plaça podran descarregar-se la documentació directament des de la pàgina web www.xanascat.cat.

A partir del dia 22 de febrer les famílies que hagin quedat en llista d'espera podran accedir a la seva preinscripció i consultar els torns disponibles a fi d'autoadjudicar-se i reservar el torn que els interessi.

Segona convocatòria:

 • Preinscripció: del 22 de maig (a partir de les 12 hores) al 12 de juny de 2017 (fins a les 12 hores).
 • Sorteig: 14 de juny de 2017.
 • Publicitat del sorteig: 16 de juny de 2017, a partir de les 12 hores.
 • Assignació de places:a partir del 19 de juny a les 12:00 hores, totes les famílies que hagin obtingut plaça podran descarregar-se la documentació directament des de la pàgina web www.xanascat.cat.

A partir del dia 28 de juny  les famílies que hagin quedat en llista d'espera podran accedir a la seva preinscripció i consultar els torns disponibles a fi d'autoadjudicar-se i reservar el torn que els interessi.

Preu

  Any 2017:

  • 26,90€ Adults i joves majors de 13 anys
  • 20,18€ Infants de 7 a 13 anys, 25% de descompte
  • 13,45€ Infants de 4 al 6 anys, 50% de descompte
  • Estada gratuïta per als infants de 0 a 3 anys

   

  El preu inclou pensió completa des del sopar del primer dia fins al dinar de l'últim, en habitacions unifamiliars. Inclou els llençols, però no les tovalloles.

  En els torns estivals i els ponts de més de dues nits, el programa preveu activitats incloses en el preu. Les activitats o espectacles d'animació infantil van adreçades exclusivament a les famílies participants i estan pensades per fomentar la relació entre els membres de la família.

Organisme responsable
Darrera actualització  02 / 02 / 2017