Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Vacances en família en albergs de la Xarxa d'Albergs de la Generalitat

Estades en albergs de la Xarxa nacional d'albergs de la Generalitat de Catalunya, en períodes de vacances de Semana Santa, estiu, Nadal i alguns ponts i caps de setmana adreçades a totes aquelles famílies residents a Catalunya amb fills i filles fins els 17 anys d'edat inclosos en el moment de gaudir de l'estada.

Com tramitar

Tramitació
Com es fa el tràmit?

Cal fer una preinscripció per internet al web de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de la Generalitat o al web del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat.

En fer la preinscripció, la persona responsable obtindrà un nom d'usuari i una paraula clau que li donarà la possibilitat de consultar, modificar o anul·lar les seves dades en la preinscripció.

Un cop emplenades totes les dades i escollits els torns es generarà un número de sorteig per participar en el sorteig que es farà entre totes les sol·licituds, per tal d'adjudicar els diferents torns.

El resultat del sorteig es podrà consultar a la web de Xanascat.

Qui ho pot demanar?

Famílies residents a Catalunya amb fills i filles fins els 17 anys d'edat inclosos en el moment de gaudir de l'estada.

On es pot fer?
Dates

Per l'any 2018 estan previstes dues convocatòries, la primera és per a optar als torns corresponents als mesos des del març fins a l'agost de 2018. La segona convocatòria és per a optar als torns corresponents als mesos de setembre de 2018 fins al febrer de 2019.

Primera convocatòria:

 • Preinscripció: del 15 de gener (a partir de les 12 hores) al 5 de febrer de 2018 (fins a les 12 hores).
 • Sorteig: 7 de febrer de 2018.
 • Publicació del sorteig: 9 de febrer de 2018 (a partir de les 12.00 h).

Assignació de places amb adjudicació directa:a partir del 12  de febrer a les 12:00 hores, totes les famílies que hagin obtingut plaça podran descarregar-se la documentació directament des de la pàgina web www.xanascat.cat.

A partir del dia 26 de febrer les famílies que hagin quedat en llista d'espera podran accedir a la seva preinscripció i consultar els torns disponibles a fi d'autoadjudicar-se i reservar el torn que els interessi.

Segona convocatòria:

 • Preinscripció: del 28 de maig (a partir de les 12 hores) al 18 de juny de 2018 (fins a les 12 hores).
 • Sorteig: 20 de juny de 2018.
 • Publicitat del sorteig: 22 de juny de 2018, a partir de les 12 hores.
 • Assignació de places:a partir del 22 de juny a les 12:00 hores, totes les famílies que hagin obtingut plaça podran descarregar-se la documentació directament des de la pàgina web www.xanascat.cat.

A partir del dia 9 de juliol  les famílies que hagin quedat en llista d'espera podran accedir a la seva preinscripció i consultar els torns disponibles a fi d'autoadjudicar-se i reservar el torn que els interessi.

Preu

  Els preus poden ser consultats al següent enllaç. Les tarifes indicades es consideren "generals" o "especials" en funció de les dates i durada de l'estada.

  El preu inclou pensió completa des del sopar del primer dia fins al dinar de l'últim, en habitacions unifamiliars. Inclou els llençols, però no les tovalloles.

  Les activitats o espectacles d'animació infantil van adreçades exclusivament a les famílies participants i estan pensades per fomentar la relació entre els membres de la família.

Organisme responsable
Darrera actualització  25 / 01 / 2018