Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Premi Comerš de Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona convoca anualment aquest premi, amb l'objectiu de reconèixer i promocionar les iniciatives que contribueixen a fer créixer el model de comerç de proximitat innovador de la nostra ciutat.

El premi vol distingir iniciatives, contribucions i establiments comercials que hagin tingut incidència en la millora del sector comercial. Consta de les modalitats següents:

 • Premi al comerç innovador
 • Premi al comerç col·laborador
 • Premi Albert Gonzalez a la tasca de contribució a la promoció, innovació  i coneixement del comerç de la ciutat.
 • Premi al comerç de proximitat.
 • Premi al comerç sostenible
 • Premi Mercats de Barcelona. Aquest premi el convoca l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, que ha d'establir el termini de presentació de candidatures i el lloc de lliurament de la documentació.

Les bases es poden consultar al web http://ajuntament.barcelona.cat/ca/informacio-administrativa/premis

Com tramitar

Amb certificat digital
Com es fa el trÓmit?

Per accedir al tràmit us haureu d’identificar amb un certificat digital per presentar la sol•licitud al registre telemàtic.

Consulteu la llista de certificats digitals acceptats en aquest portal i els components tècnics que requereix la signatura electrònica.

Abans de fer la sol·licitud de subvenció haureu de descarregar-vos els documents que trobareu en l’apartat Documentació d’aquest tràmit.

 1. Seleccioneu una opció:

  Sol·licitud de subvenció: us permetrà tramitar la sol•licitud de subvenció dins del termini de presentació de sol•licituds de la convocatòria.

  Annexió de documents a sol·licituds registrades: us permetrà annexar documentació que complementi una sol·licitud ja presentada per registre telemàtic.

 2. Empleneu el formulari.

 3. Adjunteu els arxius dels documents de sol·licitud. Consulteu les condicions que han de complir els documents electrònics perquè s'acceptin en aquest portal i la manera de generar-los.

 4. Confirmeu-ne les dades i signeu el formulari per presentar-lo al registre telemàtic.

I desprÚs...

 • Podeu imprimir el justificant del tràmit realitzat (arxiu en format PDF) o descarregar-lo en el vostre ordinador i seguir les instruccions que s'hi detallen.
 • Podeu accedir a la vostra carpeta d'empresa per consultar la sol·licitud que heu presentat i accedir als documents que heu adjuntat.
 • Si heu de presentar documentació, disposareu d’un termini de 10 dies hàbils per fer-ho per internet, accedint a Annexió de documents a  sol·licituds realitzades.
 • El veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte que se celebrarà durant el darrer trimestre de l'any. La data, el lloc i l'hora es comunicaran oportunamen
Qui ho pot demanar?

Poden presentar candidatura al premi totes les iniciatives, les contribucions o els establiments comercials que es puguin integrar en alguna de les modalitats del premi i que compleixin les condicions del punt 6 de les bases.

Es poden presentar candidatures a una o a diverses modalitats del premi.

Documentaciˇ

Full de proposta de la candidatura (cada premi disposa d'un formulari específic),  que podeu descarregar aquí:

Memòria explicativa de la iniciativa, l'establiment o la trajectòria professional, acompanyada, si és possible, de fotografies, articles de premsa o qualsevol altra documentació que aporti més informació de la candidatura presentada

Dates

Any 2017:

Del 27 de juny al 14 de juliol.

Per a totes les especialitats, excepte pel Premi Mercats de Barcelona que serà convocat per l'Institut de Mercats.

Preu

  El premi consistirà en el lliurament d'un guardó commemoratiu per a cada especialitat

Organisme responsable
Darrera actualitzaciˇ  27 / 06 / 2017