Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Presentació de propostes per la concessió de la Medalla als mèrits artístics, científics, culturals o esportius

El Consell Municipal de l'Ajuntament de Barcelona concedeix, anualment, les Medalles als mèrits artístics, científics, culturals o esportius, a persones amb mèrits coneguts en qualsevol d'aquests camps, entre les diferents propostes que tant entitats com institucions fan arribar a l'ajuntament. Es concedeixen 16 medalles anuals.

Com tramitar

Presencialment
Què podeu fer?

Podeu presentar al registre de qualsevol oficina d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona un escrit amb la vostra proposta.

Què necessiteu saber?
Com es fa el tràmit?
  • Per realitzar la tramitació és necessari concertar cita prèvia accedint al tràmit Cita amb l’Ajuntament de Barcelona.

    • Presenteu un escrit o carta a l'Alcalde de Barcelona, on ha de dir la medalla a la que voleu optar, el nom de la persona que proposeu i els seus mèrits reconeguts. Si ho desitgeu, podeu descarregar-vos el model d'instància genèrica de l'Ajuntament de Barcelona que podeu trobar a l’enllaç de l'apartat "Documentació" d'aquest tràmit. Amb aquest document és necessari adjuntar dues cartes més de recolzament de la proposta, signades per altres entitats o institucions.
    • El dia de la cita, lliureu la petició davant el registre municipal de l'Oficina d'Atenció Ciutadana escollida aportant la documentació escaient.
Qui ho pot demanar?

Qualsevol entitat o institució vinculada amb la persona que es proposa.

Documentació

Per acompanyar la carta de petició, es pot aportar  una instància normalizada de l'Ajuntament de Barcelona. Podeu descarregar-vos la instància aquí.

No és necessari aportar cap altra documentació

On es pot fer?
Preu

    Gratuït

Organisme responsable
Darrera actualització  05 / 03 / 2019