Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Mercats municipals: Domiciliaciķ bancāria de rebuts (Cānons de parades de mercats - ME)

Domiciliació a través de compte de banc o caixa dels rebuts emesos per l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, prèvia sol·licitud expressa dels titulars de parades en la que consti expressament l'entitat bancària, l'oficina, el dígit de control, el número de compte, així com també els números de les parades i mercat objecte de la domiciliació.

Tots els rebuts que es domicilíin es descomptaran del compte assenyalat una setmana abans de finalitzar el període de pagament voluntari.

A més de l'alta, també pot fer-se modificació de dades o baixa de la domiciliació bancària, que serà vàlida el trimestre següent no emès.

Com tramitar

Presencialment
Com es fa el trāmit?

Cal presentar solˇlicitud escrita a la Direcciķ del mercat, al Servei Econōmic de l'Institut Municipal de Mercats o a l'entitat bancāria corresponent i aportar la documentaciķ requerida.  

Qui ho pot demanar?

Els titulars de parades de mercats o un representant degudament autoritzat.

Documentaciķ
  • DNI o NIF del titular 
  • Autoritzaciķ del titular si és una altra persona qui fa el trāmit  
  • Imprčs de domiciliaciķ bancāria degudament emplenat que facilita l'Institut Municipal de Mercats o bé escrit de solˇlicitud de domiciliaciķ bancāria. 
  • Un rebut del cānon anterior            
On es pot fer?
Dates

L'alta, modificaciķ i baixa d'una domiciliaciķ bancāria es pot fer en qualsevol moment, essent efectiva pel següent cānon trimestral no emčs.

Preu

    Servei gratuït

Organisme responsable
Darrera actualitzaciķ  16 / 11 / 2018