Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Projecte Òmnia - Accés a les noves tecnologies

Pla de formació i accés a les noves tecnologies que vol garantir que qualsevol persona pugui accedir a la societat de la informació i no quedi exclosa per motius de formació o econòmics.

Aquest projecte té tres línies d'actuació:

  • Línia d'us comunitari: Ofereix espais i suport d'accessibilitat per a tothom, persones individuals, entitats, grups i col·lectius.
  • Línia d'inserció social i laboral: Conjunt de recursos i d'informacions útils per a la recerca de feina i la inserció al món laboral.
  • Línia de formació: Tallers monogràfics de curta durada, adequats a la realitat i a la demanda de les persones i de la col·lectivitat.

Com tramitar

Tramitació
Com es fa el tràmit?

Es pot adreçar al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat per obtenir tota la informació sobre centres, accés al projecte i d'altres.

També es pot obtenir informació a través de la web: http://punttic.cat i a http://xarxa-omnia.org

Qui ho pot demanar?

El projecte Òmnia va adreçat a tothom, però, especialment, a persones amb dificultats per disposar d'un ordinador doméstic, infants i joves amb risc d'exclusió social, dones mestresses de casa, dones en edat laboral, persones immigrades, gent gran interessada en apendre informàtica, grups i persones amb especials dificultats...

On es pot fer?
Organisme responsable