Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Premis Consell Municipal de Benestar Social als mitjans de comunicaciˇ

L'Ajuntament de Barcelona convoca el Premi del Consell Municipal de  Benestar Social als mitjans de comunicació, amb l'objectiu de fomentar un tractament comunicatiu respectuós i crític de les temàtiques socials i premiar la tasca informativa i divulgativa dels i de les professionals del món de la comunicació. Per això es convoca el premi en les modalitats següents:

 • Premsa.
 • Ràdio.
 • Televisió.
 • Internet.

Els treballs que es presentin a qualsevol de les modalitats, han d'haver estat publicats, emesos o difosos entre l'1 de novembre de 2015 i el 30 d'octubre de 2016.

Com tramitar

Presencialment
QuŔ podeu fer?

Podeu presentar l'imprŔs de solĚlicitud, juntament amb la documentaciˇ necessÓria al registre de qualsevol oficina d'atenciˇ ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona.

QuŔ necessiteu saber?
Com es fa el trÓmit?

Les bases del premi i la butlleta de participació poden baixar-se del web de Participació Social.

Presenteu els treballs a qualsevol registre de les oficines d'atenció ciutadana de l'Ajuntament, juntament amb la documentació necessària.

Les propostes cal presentar-les signades per l'autor/a o per la direcció del mitjà de comunicació que opti al premi.

Els treballs han d'anar acompanyats de la butlleta d'inscripció i en un sobre o carpeta, especificant:

Premi CMBS-Mitjans de comunicació

Àrea de Drets Socials, indicant a quina modalitat opten.

I desprÚs...

Els treballs presentats que no resultin premiats podran retirar-se en el termini de tres mesos a partir de la proclamaciˇ del veredicte del jurat.

Les persones premiades podran acceptar el premi o fer la proposta d'atorgar el seu import a una entitat sense afany de lucre, de carÓcter social o cultural.

Qui ho pot demanar?

Qualsevol persona fÝsica o jurÝdica p˙blica o privada que reuneixi els segŘents requisits segons el premi al que opten:

Premsa: poden optar a aquest premi tots els articles, sŔries d'articles i reportatges de carÓcter informatiu i divulgatiu i de sensibilitzaciˇ social en premsa escrita o digital en l'Ómbit de benestar social publicats en premsa escrita o electr˛nica, en publicacions peri˛diques i regulars.

RÓdio: poden optar a aquest premi tots els programes de rÓdio o de rÓdio en lÝnia de carÓcter informatiu, divulgatiu i de sensibilitzaciˇ social en l'Ómbit del benestar social emesos i/o difosos per rÓdio en qualsevol dels suports possibles.

Televisiˇ: poden optar a aquest premi tots els programes de televisiˇ o televisiˇ en lÝnia de carÓcter informatiu, divulgatiu i de sensibilitzaciˇ social en l'Ómbi del benestar social, difosos peri˛dicament en qualsevol de les plataformes possibles.

Internet: poden optar a aquest premi totes aquelles iniciatives de carÓcter informatiu, divulgatiu i/o de promociˇ de projectes en l'Ómbit del benestar social de Barcelona, dissenyades expressament per a internet i posades al dia regularment.

Documentaciˇ

Documentació per a totes les modalitats:

 • Fotocòpia del NIF, NIE o passaport de la persona que presenta la documentació
 • Si la presentació és en nom d'una persona jurídica, fotocòpia del NIF de l'entitat
 • Butlleta de participació
 • Autorització per la reproducció o difusió dels treballs en el cas que siguin guardonats i el compromís de fer públic en els seus canals d'informació que han estat guardonats amb el Premi Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació.
 • Si la proposta es fa en nom de persones físiques amb relació laboral amb persones jurídiques, cal aportar una manifestació de l'autor o autora fent constar que l'obra ha estat realitzada en virtut de la relació laboral (el premi s'atorgarà a la persona jurídica) o un document de cessió d'explotació de la modalitat entre la persona jurídica i l'autor o autora a favor d'aquest/a.

Documentació per a cada modalitat:

Premsa:

 • Quatre exemplars o fotocòpies de cada article, sèrie d'articles o reportatge

Ràdio:

 • Quatre còpies de cada programa en format CD

Televisió:

 • Quatre còpies de cada programa en format DVD

Internet:

 • Comunicació per escrit de l'enllaç que identifiqui la proposta
On es pot fer?
Dates

Convocatòria any 2017:

 • Pendent de convocatòria
Preu
  • El jurat podrà atorgar un premi de de 5.000 euros per cada modalitat.
  • El jurat es reserva la possibilitat d'atorgar una menció especial (en cada modalitat) amb una dotació econòmica de 1.500 euros.

   

   

Organisme responsable
Darrera actualitzaciˇ  31 / 10 / 2017