Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Recollida gratu´ta de mobles i estris domŔstics al carrer

Aquest tràmit  informa del dia de la setmana en què es poden baixar al carrer el mobles i estris domèstics vells per tal que l'Ajuntament els reculli de forma gratuïta.

Cal saber que cada carrer de Barcelona té assignat un dia fix a la setmana per a la recollida de mobles i estris domèstics vells. Quan aquest dia es festiu també es fa la recollida.

Els mobles i estris domèstics s'han de dipositar davant de la porteria de casa entre les 20:00 i les 22:00 h del dia de recollida. Han de deixar-se a la vorera, on no molestin, i el més a prop possible de la calçada per no obstaculitzar la línia de façana que les persones invidents utilitzen com a referència.

No està permès deixar-hi runes, sanitaris, escombraries, roba, vidres, ni objectes procedents d'indústries i comerços. Si algun moble porta cristall o vidre com ara una porta de cuina, vidriera, etc., s'ha d'embolicar amb cartró o similars perquè ningú no es faci mal.

Es aconsellable no deixar-hi neveres ni aparells d'aire condicionat, perquè poden contenir components de CFC. En aquests casos, és millor portar-los al punt verd.

Atenciˇ

A la zona de Vallvidrera-Les Planes no hi ha recollida domiciliària. Els veïns disposen de contenidors per dipositar els mobles i trastos vells 2 cops al mes (de l'1 al 5 i del 15 al 20 de cada mes).

Com tramitar

Sense certificat digital
QuŔ podeu fer?

Podeu informar-vos del dia fix de recollida de mobles i estris domèstics vells al vostre carrer.

QuŔ necessiteu saber?
Com es fa el trÓmit?
  1. Empleneu el formulari i confirmeu les dades.

I desprÚs...

  • El formulari us proporcionarà el dia de la setmana de recollida de mobles i estris domèstics vells que correspon al vostre carrer.
  • Dipositeu els objectes entre les 20:00 i les 22:00 hores del dia de recollida davant de la porteria de casa.
Qui ho pot demanar?

Persones físiques interessades en saber el dia de recollida que correspon a una adreça de la ciutat.

Documentaciˇ

No és necessari aportar cap documentació.

Dates

La recollida és un dia fix a la setmana que varia en funció de l'adreça postal.

Preu

    Tràmit gratuït

Organisme responsable
Darrera actualitzaciˇ  30 / 11 / 2018