Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Recollida gratu´ta de mobles i estris domŔstics al carrer

Aquest tràmit informa del dia de la setmana en què es poden baixar al carrer el mobles i estris domèstics vells per tal que l'Ajuntament els reculli de forma gratuïta.

Cal saber que cada carrer de Barcelona té assignat un dia fix a la setmana per a la recollida de mobles i estris domèstics vells. Quan aquest dia és festiu també es fa la recollida.

Cal que els mobles i estris domèstics es dipositin davant de la porteria de casa entre les 20h i les 22h del dia de recollida. Han de deixar-se a la vorera, on no molestin, i el més a prop possible de la calçada per no obstaculitzar la línia de façana que les persones invidents utilitzen com a referència.

No està permès deixar-hi runes, escombraries, roba, vidres, ni residus procedents d'indústries i comerços. Si algun moble porta cristall o vidre com ara una porta de cuina, vidriera, etc., s'ha d'embolicar amb cartró o similars perquè ningú no es faci mal.

És aconsellable no deixar-hi neveres ni aparells d'aire condicionat, perquè poden contenir components de CFC. En aquests casos, és millor portar-los al punt verd.

Per altres consultes sobre on podeu llençar els residus domèstics, podeu utilitzar el Cercador de Residus del Web d'Ecologia Urbana.

 

Atenciˇ

Per l’àrea del Tibidabo, Vallvidrera (a excepció del nucli antic) i les Planes hi ha banyeres fixes instal·lades per la recollida de mobles i trastos.

Podeu trobar informació actualitzada sobre l'adreça i dies de recollida al Web d'Ecologia Urbana, en l'apartat 'Recollida d'altres residus especials/Recollida de mobles i trastos'.  

Com tramitar

QuŔ podeu fer?

Podeu trucar al Telèfon del Civisme per informar-vos  del dia de recollida de mobles i trastos vells  que correspon a la vostra adreça.

QuŔ necessiteu saber?
Com es fa el trÓmit?

Truqueu al Telèfon del Civisme i faciliteu la vostra adreça.

I desprÚs...

  • L'operador telefònic us informarà del dia de la setmana de recollida de mobles i estris domèstics vells que correspon al vostre carrer. 
  • Dipositeu els objectes entre les 20:00 i les 22:00 hores del dia de recollida davant de la porteria de casa.
Qui ho pot demanar?

Persones físiques interessades en saber el dia de recollida que correspon a una adreça de la ciutat.

Documentaciˇ

No és necessari aportar cap documentació.

On es pot fer?
Dates

La recollida és un dia fix a la setmana que varia en funció de l'adreça postal.

Preu

    Tràmit gratuït

Organisme responsable
TrÓmits relacionats
Darrera actualitzaciˇ  16 / 04 / 2019