Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Targeta hora plus

Es una targeta gratuïta que permet acumular hores d'aparcament a la xarxa B:SM Serveis a la Mobilitat, i gaudir de bonificacions en forma d'hores addicionals, obtingudes per l'acumulació d'hores d'estacionament pagades tan a l'Area Verda i Area Blava com als aparcaments subterranis de B:SM Serveis la Mobilitat.

Com tramitar

Telef˛nic
Com es fa el trÓmit?

Per obtenir la targeta, cal trucar al telŔfon d'Atenciˇ al client de Barcelona de Serveis Municipals S.A.

Quan s'utilitza la targeta queden registrades les bonificacions. Si s'obtenen hores bonificades, es resten de l'import a pagar. En el cas de no obtenir hores bonificades, s'acumulen les pagades fins a obtenir les hores bonificades corresponents. Els caixers automÓtics dels aparcaments subterranis tenen un lector per visualitzar al display el total d'hores pagades acumulades i les bonificades.

Qui ho pot demanar?

Pot solĚlicitar la targeta qualsevol ciutadÓ que ho desitgi (no Ús necessari que resideixi a Barcelona).

On es pot fer?
Dates

En qualsevol moment. TÚ validesa fins al final de l'any natural (fins el 31 de desembre de cada any). A final d'any, Barcelona de Serveis Municipals remet als usuaris que consten a la seva llista la targeta renovada.

Preu

  La targeta és gratuïta.

  Els descomptes que s'apliquen son els següents:

   

  • Entre 10 i 100 hores pagades: 1 hora gratuïta per cada 10.
  • A partir de 101 hores pagades: 1.30 hores gratuïtes per cada 10.

   

  Per tant, quantes més hores s'utilitzin als aparcaments subterranis de Barcelona de Serveis Municipals S.A. i les zones blaves, més possibilitats d'estalvi. Cal recordar, però, que les bonificacions s'obtindran sempre als aparcaments subterranis.

Organisme responsable
Darrera actualitzaciˇ  21 / 11 / 2018