Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Carnet Jove

El Carnet Jove és un servei de la Generalitat de Catalunya dirigit als joves d'entre 14 i 29 anys que permet beneficiar-se d'avantatges i descomptes en serveis diversos (allotjament, lleure, activitats culturals, etc). Aquest carnet també és vigent a les comunitats autònomes de l'Estat espanyol i a més de 40 països adherits al programa.

Com tramitar

Tramitaciˇ
QuŔ podeu fer?

Podeu fer la solĚlicitud del carnet en qualsevol oficina de La Caixa o per mitjÓ del web del Carnet Jove.

QuŔ necessiteu saber?
Com es fa el trÓmit?

Per obtenir el Carnet Jove cal anar amb el DNI a qualsevol oficina de La Caixa. Els majors de 18 anys poden fer la sol·licitud i el pagament de la taxa per internet al web del Carnet Jove i recollir-lo a una oficina de la Caixa.

També pot expedir-se el Carnet Jove provisional, vàlid a Catalunya durant 30 dies des de la data de la seva expedició. El carnet provisional s'emet a l'Oficina Jove de Calàbria, per obtenir el definitiu caldrà adreçar-se a una oficina de La Caixa. Hi ha la possibilitat de què el Carnet Jove sigui a la vegada una targeta Visa Electron, Visa Estrella o Visa Classic vinculades a una llibreta d'estalvi.

Qui ho pot demanar?

Joves entre 14 i 29 anys (ambdˇs inclosos).

Documentaciˇ

Cal aportar el DNI

On es pot fer?
Dates

Es pot demanar en qualsevol moment, sempre que es tinguin entre 14 i 29 anys d'edat.

La vigència del Carnet  Jove pot ser d'un any natural (fins al 31 de desembre de l'any d'expedició), en el cas que es sol·liciti entre els mesos de gener a setembre.Si es sol·licita durant el darrer trimestre de l'any, d'octubre a desembre), el carnet serà vigent fins al 31 de desembre de l'any següent.

En qualsevol cas, la seva vigència finalitza en complir 30 anys.

Preu
    • Quota anual: 7,90 euros

     

Organisme responsable
Darrera actualitzaciˇ  25 / 04 / 2018