Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Permís de filmació i fotografia a diversos espais tancats de la ciutat

Permís necessari per a fotografiar qualsevol espai tancat públic de la ciutat de Barcelona.

Atenció

Per a permisos de filmació als parcs públics de la ciutat consulteu el tràmit Permís de filmació i fotografia als parcs de la ciutat.

Com tramitar

Presencialment
Què podeu fer?

Podeu adreçar-vos a l'entitat que gestiona l'espai on voleu filmar o a Barcelona / Catalunya Film Commission per informar-vos i fer la sol·licitud

Què necessiteu saber?
Com es fa el tràmit?

Adreceu-vos a l'entitat que gestiona l'espai que voleu filmar o fotografiar o a Barcelona/Catalunya Film Commission per demanar el permís.

En el cas que el permís el gestioni Barcelona/Catalunya Film Commission podeu emplenar i enviar els formularis de sol·licitud des del web de l'entitat.

On es pot fer?
Preu

    Per a l'ús d'edificis municipals hi ha fixades unes taxes o preus públics que varien segons el tipus d'espai i l'entitat que el gestiona.  En el cas de filmacions de pel·lícules, vídeos i enregistraments televisius de caràcter professional no publicitari, les productores gaudeixen de reduccions totals o parcials de les taxes d'ocupació per rodar en edificis públics, en funció de l'espai i el tipus de rodatge.  

    En tots els casos, els anuncis de publicitat comercial han d'abonar les taxes corresponents a l'ocupació dels espais municipals.

    Cal tenir present que les despeses derivades de la filmació i l'ocupació dels espais, com poden ser el servei de neteja, vigilància o possibles reparacions i/o desperfectes, són a càrrec de la productora.

Organisme responsable
Tràmits relacionats
Darrera actualització  18 / 02 / 2019