Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Recuperaciˇ d'avals a l'Ajuntament de Barcelona

El tràmit permet sol·licitar la devolució dels avals provisionals o definitius que s'hagin dipositat a l'Ajuntament de Barcelona.

Podem trobar dos tipus d'avals. L'aval provisional té unes dates marcades d'inici i final que indiquen la seva validesa. L'aval definitiu, tal com indica el seu nom, té una validesa indefinida.

Si desitgeu recuperar els avals dipositats en l'IMH consulteu el tràmit Recuperació d'avals presentats a l'Institut Municipal d'Hisenda.

Com tramitar

Amb certificat digital/Identitat Digital al M˛bil
QuŔ podeu fer?

Podeu finalitzar el tràmit per internet: emplenar el formulari de sol·licitud, adjuntar-hi la documentació necessària i presentar-ho tot al registre telemàtic de l'Ajuntament de Barcelona.

QuŔ necessiteu saber?
Com es fa el trÓmit?

El formulari demanarà que us identifiqueu amb un certificat digital i que feu ús de la signatura electrònica per presentar la sol·licitud al registre telemàtic. Consulteu la llista de certificats digitals acceptats en aquest portal i els components tècnics que requereix la signatura electrònica.

  1. Empleneu el formulari.

  2. Adjunteu els arxius o fitxers de la documentació necessària pel tràmit. Consulteu les condicions que han de complir els documents electrònics perquè s'acceptin en aquest portal i la manera de generar-los.

  3. Confirmeu-ne les dades i signeu la sol·licitud per presentar-la al registre telemàtic.

I desprÚs...

  • Posteriorment, l'òrgan gestor al que es va presentar l'aval es posarà en contacte amb la persona titular per  comunicar-li la documentació complementària que haurà d'aportar per a la recuperació, segons el cas.
Qui ho pot demanar?

La persona titular del dip˛sit.

Documentaciˇ

Recordeu que haurà de tenir la documentació preparada en arxius o fitxers per adjuntar-la al formulari.

Per a iniciar el tràmit és necessari aportar aquesta documentació:

  • Carta de constitució de l'aval.
Dates

Quan es necessiti.

Preu

    Tràmit gratuït.

Organisme responsable
TrÓmits relacionats
Darrera actualitzaciˇ  09 / 05 / 2019