Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Duplicat de la Targeta Rosa

Es pot sol·licitar el duplicat de Targeta Rosa, tant gratuïta com reduïda, per:

 • Desmagnetització: A l'estació de metro es facilita un passi provisional i notifiquen a la Central de Targeta Rosa que es procedeixi a l'elaboració d'una nova targeta. Se'n poden sol·licitar tants com siguin necessaris. Si la persona es dirigeix a l'Oficina d'Atenció Ciutadana amb el passi provisional caducat i se li facilitarà un passi nou.
 • Deteriorament: Deteriorament imputable a l'usuari. Se'n poden sol·licitar tants com siguin necessaris. No confondre amb el duplicat de desmagnetització.
 • Pèrdua: Només se'n pot demanar un a l'any.
 • Robatori: Imprescindible presentar la denúncia. Se'n poden demanar tants com siguin necessaris. Si l'usuari/a porta la denúncia a l'Oficina d'Atenció Ciutadana se li facilitarà un passi provisional.
 • Dades personals: Per errors en el DNI. Per errors en el nom/cognom prèviament s'ha de fer la modificació al Padró d'Habitants.
 • Error ensobrat: Problemes amb els lliuraments. Se'n poden demanar tants com siguin necessaris.

Com tramitar

Telef˛nic
Presencialment
QuŔ podeu fer?

Podeu solĚlicitar el duplicat de la targeta rosa.

QuŔ necessiteu saber?
Com es fa el trÓmit?

Truqueu al telèfon gratuït de la Targeta Rosa.

En casos de robatori haurà de remetre per fax la denúncia dels fets al Centre Metropolità d'Informació i Promoció del Transport. En aquest cas, es recomana trucar posteriorment al telèfon gratuït de la Targeta Rosa, per tal de confirmar la seva recepció.

En els casos per desmagnetització només es pot sol·licitar un duplicat davant les taquilles de metro que disposin de personal i a qualsevol conductor d'autobús de l'Àrea Metropolitana del Transport.

I desprÚs...

L'empresa de repartiment fa el lliurament del duplicat la targeta en el domicili del titular. Si el lliurament no es pot realitzar, per no trobar ningú a l'adreça, es deixa un comprovant on s'indica el dia i l'hora aproximada que tornaran per fer el lliurament al domicili.

En el cas que l'empresa de repartiment, després de dos intents, no trobi ningú al domicili, deixa un comprovant a la bústia on s'indica que, passats 5 dies hàbils (laborables de dilluns a divendres) podran anar a recollir la Targeta per l'Oficina d'Atenció Ciutadana del districte corresponent, portant el comprovant deixat per l'empresa de repartiment.

Qui ho pot demanar?

La persona interessada.

Documentaciˇ

Document d'identitat, sempre que sigui possible. Si no es disposa del document, caldrà facilitar les dades personals per comprovar la identitat.

En cas de robatori:

 • Denúncia policial. 

En cas de desmagnetització o de deteriorament:

 • La targeta defectuosa.
On es pot fer?
Dates

En qualsevol moment en quŔ es perdi la targeta fins dos mesos abans de la renovaciˇ de la targeta.

El termini de validesa d'un duplicat Ús el mateix que el de la targeta original.

Preu

  Targeta rosa gratuïta: El pagament correspon a les despeses d'edició i assegurança obligatòria de transport. Són sense càrrec els duplicats per desmagnetització, error en les dades personals i errors d'ensobrat.

  No s'emetrà cap duplicat si n'hi ha un d'anterior pendent de pagament.

  • 6,72 euros

  Targeta rosa reduïda: gratuïta.

Organisme responsable
Darrera actualitzaciˇ  05 / 03 / 2019