Ajuntament de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Empreses | Ciutadans

Certificat de pagament de tributs, multes i preus públics

El tràmit permet obtenir un document que emet l'Ajuntament per acreditar que s'ha efectuat el pagament d'un tribut, d'un preu públic o d'una multa.

Atenció

Recordeu que si sou un professional de la gestió adherit al conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, podeu fer íntegrament aquest tràmit per internet, a través de la Carpeta del Professional si prèviament demaneu la representació del vostre client.

Com tramitar

Què podeu fer?

Podeu sol·licitar un certificat de pagament de tributs, multes i preus públics.

Què necessiteu saber?
Com es fa el tràmit?

Truqueu al telèfon 010 o al 931 537 010, si ho feu des de fora de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i proporcioneu les dades a l'informador.

I després...

  • Si les dades són correctes, en un termini màxim de 7 dies, us enviarem el certificat per correu postal a l'adreça del titular que consti en el fitxer.
Qui ho pot demanar?

La persona física interessada, titular del rebut, preu públic o multa.

Cal tenir en compte que els professionals que representin els obligats al pagament i les persones jurídiques han de realitzar el tràmit, necessàriament, per mitjans telemàtics.

Documentació

No cal aportar cap documentació.

On es pot fer?
Dates

Es pot demanar el certificat de pagament quan el rebut consta pagat a les bases de dades municipals.

  • Els certificats de rebuts pagats per finestreta en una entitat bancària estaran disponibles de manera immediata.
  • Els certificats de rebuts pagats amb càrrec a compte bancari estaran disponibles de manera immediata.
  • Els certificats de rebuts pagats mitjançant targeta bancària a través del quiosc de tràmits i serveis o de manera telemàtica a través del Portal de tràmits de l'Ajuntament de Barcelona estaran disponibles de manera immediata.
  • Els certificats de rebuts pagats mitjançant targeta bancària a través del 010, Telèfon d'Informació i Tramitació estaran disponibles a partir de 90 dies des de la data de pagament.
  • Els certificats de rebuts pagats mitjançant domiciliació bancària estaran disponibles a partir de 60 dies des de la data de pagament.
Preu

    Tràmit gratuït

Organisme responsable
Tràmits relacionats
Darrera actualització  11 / 01 / 2019